Musti ja Mirri Pieksämäki, Kangaskatu 6, 76100 Pieksämäki [kartta]

Osallistu ja voita mahtava tuotepaketti 50€ lahjakortilla ! 😍😍

Mukana myös paikallinen PPKY ry ⭐️ Yhteistyö on parasta 🥰👣🐾

Koirien lenkkiviikko 22.-28.4. sisältää mahtavia tarjouksia kanta-asiakkaille ja lenkki-tapahtuman johon osallistuvat lemmikit saavat arpalipukkeen super-tuotepaketin arvontaan!! Yksi myymälämme osallistujista siis voittaa palkinnon 🤩

Myymälä arpoo osallistujien kesken tuotepaketin myymälässä lenkin jälkeen, joka sisältää:
- 50 €:n arvoinen lahjakortti
- RUKKA Human Rain Poncho
- Trick&Treat ämpäri 500g
- Little&Bigger Care shampoo
- Little&Bigger lelu
Lenkki lauantaina 27.4. klo 12 ja kestää noin tunnin. Myymälä on valinnut reitin ja järjestää osallistujille herkkuja ja kakkapusseja lenkille. Lenkin tarkoituksena on järjestää kantiksille (uusille ja vanhoille) yhteisöllinen tapahtuma, jossa pääsee lenkkeilemään porukalla ja sen jälkeen hyödyntämään tarjouksia ja tutustumaan (uudistettuun) myymäläämme - viikolla 16 nimittäin tapahtuu!! 🤩

Ilmoittautumiset

2
Marika L Malla
0
Ei ketään
225
Sanna I Enni N Anita Y Piritta H Nina V Stiina V Reetta H Aija M Heidi S Veera V Katariina M Reetta I Heli l Terhi F Minna H Susanna R Mervi M Sanni L Minna M Satu L Susa j Anja J Riikka H Satu L [2] Krista H Peppi Pulkkinen Satu KK Tarja V Sinna N Taru V Tuija J Johanna K Riitta K Milla K Arja V Merja T Marja K Mira K Tanja K Jarkko K Jaana T Ave S Jenni L Pauliina Elina H Hannu t Tanja B Tuula P Miia R Mari L Marika M Marja H Viivi H Marja-Leena Anne R RiittaTT Sari T Inga S Jari S Nina B Emma L Ninnu V Heidi s [2] Hanna L Miia R [2] Hanna Mirva T Riitta H Kaija H Sari J Tiina S Niina H Laura H Laura H [3] Vilhelmiina V Anna K Iida S Anne K Henna S Fanni K Kati J Riitta Antti J Tiina B Riikka P Hanne L Veera B Nenna P Kari H Heli H Tuija P Hili S Lotta H Susa Tea Arja K Janet T [2] Saija V Tanja O Jenni E Wiivi K Emma T Kaija V Leena M Sari H Nina H Valtteri T Sara R. Tiia N Tiina m Tuija H Anne V Marko P Jyrki J Jenni M Pirjo K Anu Y Leena P Mira J Anna Inkeri B Sari P Janita K Heini V Kauko H Sini G Sari N Päivi O Kaarina E Heljä Sofia L Merja N Maarit M Minna V Maija L Tiina H Sanna Ho Inka J Tuija R Sanna H Laura V Laura V [2] Meri K Pyry T Mirka V Nina P [2] Nina P [3] Nina P [4] Nina P [5] Emma O Marianne L Hanna M Minna R Anne V [2] Anna L Jaana Tarja N Viivi K Iina Saara H [2] Riitta V Minna V [2] Satu K Saila M Tiina T Viivi T Tiina M [2] Tiina M [3] Heidi Pia R Riitta E Taika mia Essi P Aija M [2] Elina V Nea K Petra K Katja K [2] Rauni T Aada J Salla L Salla L [2] Kirsi A Jasmin K Elisa L Titta N Maria S Julia K Essi M Katri P Eveliina P Paula K Elina K Aino H Vera A Katri T Päivi T Miia M Helmi M Terhi A Anitra K Jenni N Enni L Anita H Henrietta M Anna [2] TerhiF Sarppa P Paula L Paula M Anne R [2] Nenna Päivi N Joona L Leena Katja T Marja P Mira T Jannika H Janina K PPKY seura Tanja V Outi K Sari U Mira P.

Kommentoi...

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Tilastot